NHL och Elitserie -blogg
Här bloggar vi om NHL och elitserien

New Jersey Devils

september 28, 2008 18:13 by Tomas

Laguppställning

 

Z.Parise P.Elias B.Gionta                                                 M.Brodeur

B.Rolston M.Madden J.Langenbrunner                           K.Weekes

T.Zajac B.Holik D.Zubrus

J.Pandolfo M.Rupp D.Clarkson

 

P.Martin J.Oduya

M.Mottau C.White

B.Salvador W.Brookbank

 

 

Rätt upp i 90-talet med Brian Rolston och Bobby Holik Givetvis har Brent Sutter som ny coach förändrat en del men mycket känns lika. NJ kommer vara ett hårt arbetande lag som är jobbiga att möta, men inte för att de styr matcherna. Patrik Elias och Brian Giontas poängskörd har minskat de senaste åren och en vitamininjektion från Holik och Rolston kan vara precis vad de behöver. Mad Dog Madden visade verkligen fart under skridskorna och gjorde sin bästa säsong när andra föll undan. Nya kaptenen Jamie Langenbrunner är en utmärkt winger för en andrafemma och han är känd för att kämpa varje kväll.

 

Det var inte länge sedan Djävlarna hade en av de absolut bästa backlinjerna i ligan, men nu skrämmer den ingen. Paul Martin är en av få med några offensiva kvalitéer men Rolston kan användas som PP QB med sitt fruktade slagskott. Rolston har gjort minst 30 mål de senaste tre säsongerna. Colin White möter det andra lagets toppfemmor varje kväll och gör det bra. Oduya visade att han kan mer än tacklas i slutet på året men resten av backarna verkar vara ett hopkok av extraval från tidigare trades.

 

Högerfattade Nicklas Bergfors och bland annat Pelley samt Vrana kommer fightas hårt om en plats i laget. Finska backen Salmela har känsla för nätet, 16 mål i finskaligan, och kommer nog att kunna utmana om en plats i sista backparet. I årets draft valdes Mattias Tedenby från HV-71 som nummer 24 totalt. Han påminner en del om Gionta men kommer nog att behöva nått år innan han tar en plats i laget.

 

Brodeur är förmodligen den bästa och kanske mest konsekventa målvakten i världen, nästan aldrig skadad och slår rekord efter rekord. Han har fyllt 36 så kanske är det dags att slå av på tempot en del för att orka i slutspelet.

 

Forwards 7/10

Backar 4/10

Målvakter 10/10

Lagledning 9/10

 


Just nu värderat 2.0 av 2 människor

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier: Nhl
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (2) | RSS

Relaterade poster

Kommentarer

september 28. 2008 23:08

Ingen bra koll på Devils laguppställning ser jag. Rolston införskaffades för att spela center i toppkedjan. Madden är tredjecenter och har varit det under hela sin NHL karriär och spelar dessutom alltid ihop med Pandolfo. Vad står M.Madden för egentligen? Han heter ju John Madden.

Travis Zajac är center och kommer att spela i andrakedjan med Parise och Langenbrunner.

Holik togs in för att spela i fjärdekedjan.

W.Brookbank? Åter igen lite förvirrad eftersom han heter Sheldon Brookbank. Du kanske tänkte på hans storebror som tillhör Carolina.

Devils uppställning kommer att se ut som följande:

Elias-Rolston-Gionta
Parise-Zajac-Langenbrunner
Pandolfo-Madden-Clarkson
Rupp-Holik-Zubrus

Martin-Salvador
White-Mottau
Oduya-Greene/Salmela/Brookbank

Djävulen

september 28. 2008 23:38

Tackar för rättelserna!!! Smile

Tomas

Lägg till kommentar




[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live överblick

april 28. 2024 22:30