NHL och Elitserie -blogg
Här bloggar vi om NHL och elitserien

Gerber är ett SKÅP!!!

oktober 23, 2008 09:38 by Tomas
Gerber är ett SKÅP!! Stackars Ottawa, tappar poäng igen tack vare honom. Jag förstår varför Alfredsson är frustrerad. Ottawa vinner skotten med förkrossande 42-21 men förlorar ändå matchen. Givetvis kan inte Affe såga Gerber offentligt, men jag tror ändå han liksom resten av laget innerst inne har en bättre målvakt överst på önskelistan.

Just nu värderat 4.0 av 1 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: , ,
Kategorier: Nhl
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (6) | RSS

Relaterade poster

Kommentarer

oktober 23. 2008 09:49

Jag såg de 2 första perioderna, innan Ottawa vaknade och insåg allvaret och sköt 26 skott på mål de sista 20. Jag måste säga att Ottawa verkligen förtjänade att förlora och problemet stavas inte G-E-R-B-E-R. Om alla pass i egen zon är i knähöjd pga uselt positionsspel samt att passen ut ur egen zon knappast kan kallas "kompispass" tyder det på större problem än hos målvakten. Men självklart vill Ottawa gå till slutspel så måste Gerbers självförtroende komma tillbaka, genom att laget vinner och spelar stabilt omkring honom. Annars är det verkligen dags att göra ett par byten för det såg bedrövligt ut på isen.

Ted

oktober 23. 2008 10:20

Jo, det är säkert så att Ottawa inte var på topp första halvan av matchen. Men jag har full förståelse för att spelarna tappar både motivation och koncentration med honom i mål...

Han har hittils en räddningsprocent på 89,1. Tittar man på förra säsongen för att få lite tillförlitligare statistik att gå på så ser man att det hade räckt till 43:e plats av 45 målvakter. Imponerande uruselt resultat.

Tomas

oktober 24. 2008 08:40

Alla kan ju inte vara bäst! Men Gerbers insatser är lika bra som Divis i Färjestad. Tong
Förstod att Divis skulle vara ett såll, redan innan säsongen startade. Som leksing har man svårt o glömma hans "insats" i klubben, alla pratade om hur bra han var. Medans jag tyckte han släppte var och varannan puck bakom sig.
Divis var även med i en artikel i aftonbladet där han sa att var underskattad. Nåja..
Försökte hitta den artikeln men istället hittade jag en annan med just divis..
www.aftonbladet.se/.../article3352350.ab
Att spela hockey kunde masken, men han var aldrig en bra coach. Eller en bra scout/reporter heller för den delen om han nu tycker divis är bra Tong

Nu gick mitt inlägg ifrån gerber till divis Tong men för mig finns det nog ingen mer överskattad målvakt, kanske Backlund i Timrå då.

Körsbär/Puruluu

oktober 24. 2008 17:02

Alla kan ju inte vara bäst!

Nej, men man bör vara rätt bra om man skall stå i ett NHL-lag.

Nu gick mitt inlägg ifrån gerber till divis men för mig finns det nog ingen mer överskattad målvakt, kanske Backlund i Timrå då.

Amen!! Smile

Tomas

oktober 27. 2008 12:36

Nu ber jag lite om ursäkt för att jag gör lite smygreklam för min egen blogg här...http://puruluu.blogg.se/ Orkar inte skriva ut allt här som jag vill få ut Tong
Tänkte du kunde ta dig en titt, mestadels på sportdelen då. Min nytippning av Elitserien, samt den gamla tippningen. Hör av dig om du har några invändningar. Smile

(märkte nu att jag kunde skrivit detta till dig uppe på "kontakt" Tong men så skarpsynt är jag inte) Tong

Btw Brunnström hattrick i sin FÖRSTA NHL match Weeey!
o en sak till skulle jag vart coach i Ottawa skulle jag satsat på en yngling och hållt Gerber eller Auld som en bra backup, ingen av dom två förtjänar o vara första. Speciellt INTE Auld. Huvva!

Over and out

Körsbär/Puruluu

oktober 27. 2008 12:56

Varsegod att göra reklam! Smile

Ok, jag skall kolla in den framöver! En tippning av sluttabellen är alltid intressant ! Smile

o en sak till skulle jag vart coach i Ottawa skulle jag satsat på en yngling och hållt Gerber eller Auld som en bra backup, ingen av dom två förtjänar o vara första. Speciellt INTE Auld. Huvva!

Absolut! Gerber är gammal och har mycket rutin, han kunde säkert lärt nån talangfull målvakt ett och annat. Och som andremålis funkar han eventuellt.

Tomas

Lägg till kommentar




[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live överblick

maj 8. 2024 01:21